Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Verzekeringen

Verzekeringen.

Met onze hulp maakt u de juiste keuze voor de verzekeringen die bij uw situatie passen. Naast persoonlijk contact kunt u rekenen op een onafhankelijk advies.
Als zelfstandig intermediair kunnen we u verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen aanbieden.

Wonen

Uw inboedel

Zonder dat u het wellicht zelf doorheeft, kan de waarde van uw huiselijke raad behoorlijk in de papieren oplopen. Wat zijn de kosten van reparatie of vervanging van uw inboedel in het geval van schade door bijvoorbeeld brand of diefstal?

Inboedelverzekering

Woonhuis

De kosten van een woning rijzen de pan uit. De hypotheek, belastingen, heffingen, onderhoud enz. enz. Nog duurder wordt het als er schade aan uw woning ontstaat door bijvoorbeeld brand of storm. Bent u in staat om deze financiële klap ook nog te verwerken?

Woonhuisverzekering

Kostbaarheden

Veel van de huiselijke raad is verzekerd op een inboedelverzekering. Maar om uw kostbare bezittingen die u ook buitenshuis gebruikt zo goed mogelijk te verzekering, kan een kostbaarhedenverzekering uitkomst bieden.

Kostbaarhedenverzekering

Recht

Uw rechtsbijstand

Rechtbijstandsverzekering Een (juridisch) geschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Stelt u zich voor dat u wordt ontslagen. De gemeente heeft […]

Rechtbijstandsverzekering

Uw aansprakelijkheid

Oeps, uw kinderen zijn aan het voetballen en de bal vliegt door de ruit van uw buren. Als ouder bent u volgens de wet aansprakelijk voor de schade die uw kinderen aan derden veroorzaken. De kosten voor het vervangen van de ruit dient u dus te betalen.

Aansprakelijksheidsverzekering

Ongevallen / overlijden

Een ongeval

Bent u al eens van de trap gevallen? Ja, natuurlijk. Een ongeval overkomt dus iedereen. Een ongeval kan ernstige financiële gevolgen voor u en uw gezin hebben. U heeft hulp in de huishouding nodig, aanpassingen aan uw woning zijn noodzakelijk.

Ongevallenverzekering

Uw uitvaart

Een sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Het is een periode van rouw en verdriet. Afscheid nemen is moeilijk. In zo’n tijd maakt u zich liever geen zorgen over financiën.

Uitvaartverzekering

Overlijdensrisico

Laat nabestaanden niet onverzorgd achterblijven of met hoge lasten blijven zitten. Een overlijdensrisico verzekering is een verzekeringsvorm die ervoor zorgt dat dit niet gebeurt.

Overlijdensrisicoverzekering

Vrije tijd

Onbezorgd op vakantie

Het moment van zon, zee en rust is aangebroken. Het zorgloze vakantiegevoel krijgt u ook wanneer u een reisverzekering heeft afgesloten. Wanneer er dan toch een ongeluk plaatsvindt dan is de hulp van een Alarmcentrale welkom.

Kortlopende reisverzekering

Regelmatig op reis

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Gaat u meer dan één keer per jaar naar het buitenland? Een weekendje naar de Ardenne, even op en neer naar London. Met een doorlopende reisverzekering weet dat u goed verzekerd bent.

Doorlopende reisverzekering

Uw caravan

De vakantie komt er eindelijk aan. Vandaag moet u nog de caravan schoonmaken, inpakken maar morgen begint de vakantie. Het dievengilde heeft zich alleen in de nacht ontfermd over uw caravan.

Caravanverzekering

Uw stacaravan

Eindelijk is het weer weekend, het zonnetje schijnt en vol goede moed vertrekt u naar de camping. Tot uw verdriet moet u bij aankomst constateren dat door de onweersbuien van afgelopen week uw elektrische apparatuur in uw stacaravan niet meer werkt.

Stacaravanverzekering

Uw pleziervaartuig

Uw boot staat voor genieten wanneer u dat maar wilt. Of het nu een sloep of een zeiljacht is, het maakt niet uit. Erg vervelend is het alleen wanneer u aansprakelijk wordt gehouden voor de aanvaring met een andere boot.

Pleziervaartuigverzekering

Inkomen

Uw woonlasten

Met een woonlastenverzekering wordt inkomensverlies bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en/of langdurige ziekte verzekerd. Of het verstandig is om zo’n verzekering af te sluiten, hangt af van de financiële situatie en wensen.

Woonlastenverzekering

Arbeidsongeschiktheid

Voor de ZZP-er, directeur / grootaandeelhouder en vrije beroepsbeoefenaar is er geen vangnet vanuit de overheid in het geval dat zij arbeidsongeschikt worden. Hierdoor komt deze doelgroep zonder iets te regelen direct in de bijstand terecht.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw pensioen

De pensioen- verzekering is een kapitaalverzekering die in de werkgever-werknemer-sfeer gesloten kan worden en u verzekerd van een oudedagspensioen, nabestaandenpensioen of arbeidsongeschiktheidspensioen.

Pensioen verzekering

Lijfrente

Een lijfrente-verzekering is een verzekering waarmee u op een fiscaal aantrekkelijke manier een aanvullend pensioen of oudedagsvoorziening kunt opbouwen.

Lijfrente verzekering

Banksparen

Als u iedere maand geld overhoudt, dan kunt u dit het beste op een spaarrekening zetten. Bij sparen via een spaarrekening kan onderscheid worden gemaakt tussen direct opneembare spaarvormen en niet-direct opneembare spaarvormen.

Banksparen

Spaarverzekering

Een spaarverzekering is een combinatie van sparen en verzekeren. Er wordt nu premie betaald om later, op een vooraf vastgestelde einddatum, een uitkering te ontvangen.

Spaarverzekering

Mobiliteit

Uw auto

Met uw auto wilt u van uw vrijheid verzekerd blijven. Daarvoor heeft u een autoverzekering nodig die bij uw situatie past.

Autoverzekering

Uw motor

Een ritje op de motor geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Een goede motorverzekering verzekert u van die vrijheid. Mocht uw motor schade oplopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie of vervanging.

Motorverzekering

Uw bromfiets

Uw bromfiets (minder dan 50 cc) die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade.

Bromfietsverzekering

Uw fiets met hulpmotor

Ook uw fiets met hulpmotor die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade.

Fietsverzekering

Uw oldtimer

Op uw oldtimer bent u extra zuinig. Daar hoort ook een passende oldtimerverzekering bij. Mocht uw oldtimer schade oplopen, dan is dat pijnlijk maar niet onoverkomelijk.

Oldtimerverzekering

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten over ons: