Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Diensten

Diensten.

Om u beter van dienst te zijn hebben we enkele formulieren, een vragenlijst klantprofiel en het persoonlijk budgetadvies voor u verzameld. Om de formulieren te kunnen lezen heeft u Acrobat Reader nodig. Dit gratis programma kunt u hier downloaden.

 

Werkgeversverklaring

Hieronder kunt u een werkgeversverklaring downloaden. Deze (originele) verklaring is nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Uw werkgever zorgt voor het invullen.

Werkgeversverklaring

 


Klantprofiel

Om u een goed advies te kunnen geven willen wij graag weten wat uw doel, behoeften en wensen zijn. Wij leggen dit vast in een klantprofiel.
In het klantprofiel staat de uitkomst van alle vragen over wat u nu en later wilt en kunt. Een goed klantprofiel beschrijft helder en overzichtelijk wat we met u besproken hebben.
Een Klantprofiel bestaat uit drie categorieën: Doelstellingen, Kennis en ervaring & Risicobereidheid.

KlantprofielHet klantprofiel is hier online in te vullen : Klantprofiel

Dit invullen kost slechts enkele minuten van uw tijd. Daarentegen bespaart het tijd tijdens het adviesgesprek en kunnen wij nog betere inspelen op uw persoonlijke wensen.

 

 


NIBUD Begrotingsformulier

Van het nationaal instituut voor budgetvoorlichting kunt u hier het begrotingsformulier NIBUD vinden. Met behulp van dit formulier kunt u zelf berekenen of de maandlasten voor de hypotheek ook daadwerkelijk betaald kunnen worden.

 


NIBUD Persoonlijk Budgetadvies.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u niet weet waar uw geld blijft? Geeft u nu veel geld uit aan boodschappen of lijkt dat maar zo? Zou u graag minder willen werken, maar weet u niet of dat financieel haalbaar is?

Bijna iedereen stelt zichzelf wel eens dergelijke vragen. Dan is het prettig om inzicht te hebben in uw persoonlijke inkomsten en uitgaven. Dat is vooral belangrijk als u een grote uitgave overweegt of als er een verandering in uw leven op stapel staat. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding, een verhuizing of een nieuwe baan.

Met het Persoonlijk Budgetadvies van het Nibud kunt u gratis uw persoonlijke begroting opstellen. Zo krijgt u inzicht in uw financiële situatie en kunt u weloverwogen keuzes maken. Start het persoonlijk budget advies.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel: 0543 – 53 36 04 of mail naar info@eddywenneker.nl

 

 

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Sparen

Onze klanten beoordelen ons volgens: