Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:

rechtsbijstandRechtbijstandsverzekering

Een (juridisch) geschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Stelt u zich voor dat u wordt ontslagen. De gemeente heeft bepaald dat u uw huis wordt gesloopt. Op deze momenten is het fijn om het juridisch geschil aan een jurist voor te leggen.

De rechtsbijstandverzekering voor particulieren geeft u recht op juridische hulp in natura. Voor zover deskundigen en of specialisten moeten worden ingeschakeld (advocaten, experts, accountants) zijn die kosten (externe kosten) gedekt. De externe kosten zijn soms gemaximeerd gedekt. De gerechts- en griffiekosten worden door uw verzekeraar betaald.

Bij een kostenveroordeling worden eveneens de door een tegenpartij gemaakte kosten door uw verzekeraar betaald. Wel moet het om een redelijk financieel belang gaan, geschillen welke geen redelijk financieel belang hebben, worden veelal niet in behandeling genomen. Bestaande juridische geschillen en conflicten zijn uitgesloten van de dekking. De premie die u betaalt is geheel afhankelijk van de gekozen dekkingsvorm.

Persoonlijk-advies
Meer informatie over een rechtsbijstandsverzekering? Neem contact op.

 

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten over ons: