Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Kredieten

Kredieten.

Onderstaande kredietvormen kunnen we u aanbieden.

Persoonlijke kredieten

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd. Vervroegd extra aflossen is boetevrij.

Persoonlijke lening

Doorlopend krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet. Een leenvorm die bij uitstek geschikt is voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet Senioren

Bent u 60+ en heeft u behoefte aan extra financiële ruimte, zodat u leuke dingen kunt doen met uw kinderen en kleinkinderen? Speciaal voor u hebben we het Doorlopend Krediet Senioren.

Doorlopend Krediet Senioren

Woningkrediet

Restschuldfinanciering

Een restschuld kan verhuisplannen in de weg staan. Maar dankzij de Restschuldfinanciering hoeven uw verhuisplannen niet noodzakelijkerwijs de ijskast in, ook niet wanneer de huidige woning onder water staat.

Restschuldfinanciering

Beter Wonen Financiering

Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is lastiger geworden. Wij bieden u een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan:De Beter Wonen Financering voor bestedingsdoelen met een lange levensduur.

Beter Wonen Financiering

Woning Voordeel Financiering

Speciaal voor klanten tussen de 21 en 58 jaar met een eigen woning hebben wij de Woning Voordeel Financiering. Met deze lening betaalt u over het algemeen minder rente voor uw lening dan bij een regulier aflopend krediet

Woning Voordeel Financiering

Zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij zelfstandig ondernemers – onder bepaalde voorwaarden – tóch de mogelijkheid om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten.

Krediet voor zelfstandigen

Financial Lease

Er is sprake van een zakelijke lening als het doel van de lening buiten de privésfeer ligt en het te financieren object tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt in de exploitatie van een bedrijf.

Financial Lease

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten beoordelen ons volgens: