Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:

Persoonlijke Lening

letop-geld-lenen-kost-geldEen persoonlijke lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd. Over het algemeen wordt er een bedrag van minimaal € 2500 en maximaal € 50.000 geleend, dat in 6 tot 120 maanden wordt terugbetaald. Een persoonlijke lening moet in principe vóór het 74ste levensjaar worden beëindigd. Vervroegd extra aflossen is boetevrij.

Geschikt voor:

  • Als u op zoek bent naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente
  • Als u minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud bent
  • Zelfstandigen

Minder geschikt voor:

  • Als u een terugkerende geldbehoefte heeft.

 

Voordelen van een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U weet precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Extra vervroegd aflossen is boetevrij. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen.

Nadelen van een persoonlijke lening

Met de persoonlijke lening kunt u afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Alles is van tevoren afgesproken. Wilt u een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een doorlopend krediet wellicht geschikter voor u.

Kenmerken persoonlijke lening.

Het is belangrijk om eerst de informatie over een persoonlijke lening duidelijk uitgelegd te krijgen te krijgen voordat u deze financiering aanvraagt. Hiervoor staan wij u graag te woord. Met een persoonlijke lening leent u een vast geldbedrag. Het maandbedrag van een persoonlijke lening bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen. Bij een persoonlijke lening spreekt u het volgende met de geldverstrekker af:

  1. De hoogte van het leenbedrag. Het bedrag dat wordt uitgeleend ligt tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij de geldverstrekker kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.
  2. Het maandbedrag (opgebouwd uit aflossing en rente).
  3. De looptijd van de lening. U moet de persoonlijke lening helemaal terugbetalen voordat u 74 jaar wordt.

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten beoordelen ons volgens: