Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:

Krediet voor zelfstandigen

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij zelfstandig ondernemers – onder bepaalde voorwaarden – tóch de mogelijkheid om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten voor consumptieve doeleinden. De overige productcondities zijn gelijk aan de voorwaarden van het doorlopend krediet of de persoonlijke lening die aan particulieren in loondienst wordt verstrekt.

Wist u trouwens dat het tegenwoordig niet meer uitmaakt of ondernemers een eigen woning hebben? Ook met een huurwoning komen ze in aanmerking voor een consumptief krediet onder de bekende voorwaarden.

Doorlopend krediet
Het doorlopend krediet is een zeer flexibele manier van lenen. Van tevoren spreken wij een kredietlimiet en een termijnbedrag af. U kunt tot de afgesproken kredietlimiet onbeperkt geld opnemen. Zo heeft u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als het u uitkomt. Kijk voor meer informatie bij de beschrijving van het doorlopend krediet.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd. Kijk voor meer informatie bij de beschrijving van de persoonlijke lening.

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Sparen

Onze klanten beoordelen ons volgens: