Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:

Beter Wonen Financiering

Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is lastiger geworden. Wij bieden u een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan: De beter wonen financiering voor bestedingsdoelen met een lange levensduur. Een persoonlijke lening met een lage maandtermijn, een vaste rente en een looptijd van maximaal 15 jaar. Bovendien fiscaal aftrekbaar in vele gevallen. Het beste dat u zich bij ons laat informeren en adviseren. Graag staan we u te woord.

 • Speciaal voor woningverbetering
 • Innovatief adviesproduct

Geschikt voor:

 • Als u op zoek bent naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente.
 • Als u minimaal 21 en maximaal 63 jaar oud bent

Minder geschikt:

 • Als u een terugkerende geldbehoefte heeft
 • Voor zelfstandigen

Voordelen Beter Wonen Financiering

Met de beter wonen financiering leent u een vast bedrag. Vooraf spreken we af in hoeveel tijd u de lening volledig terugbetaalt. Dat kan tussen de 10 en 15 jaar zijn. Over het bedrag dat u leent, betaalt u een vaste rente. U weet dus precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen.

Gebruikt u het geld voor woningverbetering? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden de rente van de beter wonen financiering aftrekken van de belasting. Vraagt hierover advies aan uw belasting adviseur of kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

 • Zekerheid: u leent een vast bedrag en betaalt een vaste rente.
 • Duidelijkheid: u weet precies tot wanneer u voor de lening betaalt.
 • U kunt tussentijds extra aflossen, maar daaraan zijn wel kosten verbonden.

Nadelen beter wonen financiering

Tussentijds kunt u extra aflossen, maar hieraan zijn wel kosten verbonden.
Wilt u tijdens de looptijd extra geld lenen? Dan kan dat niet met een beter wonen financiering. Bedragen die u al afgelost hebt, kunt u met de beter wonen financiering niet opnieuw opnemen. Wilt u af en toe extra geld opnemen nadat u een deel van uw lening hebt terugbetaald? Dan hebt u wellicht meer aan een doorlopend krediet.

 • U kunt geen extra geld opnemen.
 • Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

Kenmerken Beter Wonen Financiering

De beter wonen financiering is een aflopend krediet met een looptijd van maximaal 15 jaar. Sluit u een beter wonen financiering af, dan betekent dit dat u een vooraf afgesproken geldbedrag leent van de geldverstrekker. Maandelijks betaalt u vervolgens een vast bedrag, dat bestaat uit een deel aflossing van de lening en een deel vaste rente. Bij een beter wonen financiering wordt het volgende met elkaar afgesproken:

 1. De hoogte van het leenbedrag. U kunt een bedrag lenen tussen € 15.000 en € 75.000. De hoogte van het bedrag waarvoor u in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie.
 2. De omvang van het maandbedrag dat u betaalt (een optelsom van aflossing en rente).
 3. De looptijd van de lening. U moet de beter wonen financiering helemaal terugbetalen voordat u 74 jaar wordt.

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten beoordelen ons volgens: