Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Internetbankieren

Internet bankieren.

Bij Hypotheek Advies Centrum kunt u ook terecht voor verschillende manieren van bankieren. Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden.

Bestaande klanten kunnen hier direct inloggen op de RegioBank

 

Plus Betalen.

letop-geld-lenen-kost-geldPlus Betalen is een complete bankrekening. U bepaalt zelf hoe u uw geldzaken regelt. Onderweg op uw telefoon met de Mobiel Bankieren app of thuis via Internet Bankieren. Uiteraard bent u altijd welkom op kantoor bij een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Bij vragen over uw financiën of een goed advies. Zo heeft u altijd grip op uw geldzaken.
Meer informatie over Bankieren bij RegioBank

 

Betaalrekening voor uw kind.

Kinderrekening JongWijs groeit mee met uw kind.
Zit uw kind al (bijna) op de middelbare school? Dat is een mooie mijlpaal. Ook op het gebied van geld. Met JongWijs opent u een rekening voor uw kind zélf. Hiermee kan uw kind zelf betalen, met een eigen betaalpas.
JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Met JongWijs leert uw kind stap voor stap sparen en betalen. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind.
Meer informatie vindt u op de website van de Regiobank: Kinderrekening Jongwijs

 

Jongerenbetaalrekening

Een bankrekening voor jongeren van 18 t/m 27 jaar.
Snel uw saldo checken via de Mobiel Bankieren app? Eenvoudig geld overboeken via Internet Bankieren? Of samen met uw Zelfstandig Adviseur bespreken hoe u het beste grip kunt houden op uw uitgaven? Het kan met de Jongerenbetaalrekening van RegioBank. Deze bankrekening is speciaal voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Wij vertellen u graag meer over deze handige bankrekening.
Meer hierover vindt je op Jongerenbetaalrekening

 

Zakelijk bankieren

De Zakenrekening biedt diverse mogelijkheden voor betalingsverkeer, zoals:

  • Betalingen.
  • Stortingen.
  • Opnames.
  • Efficiënte betaalmogelijkheden.

Meer informatie over zakelijk bankieren .

 

Vragen of wilt u advies?

Heeft u na het lezen van de deze informatie of die op de website van de Regiobank nog vragen of wilt u advies? Wij staan u graag te woord. Bel 0543-533604 of kom langs op ons kantoor.

 

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Sparen

Onze klanten beoordelen ons volgens: