Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Internetbankieren

Internet bankieren.

Bij Hypotheek Advies Centrum kunt u ook terecht voor verschillende manieren van bankieren. Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden.

Bestaande klanten kunnen hier direct inloggen op de RegioBank

 

Plus Betalen.

letop-geld-lenen-kost-geldWordt er maandelijks minimaal € 500 aan inkomen of uitkering* op uw rekening gestort, dan profiteert u van Plus Betalen. Met Plus Betalen heeft u voor € 1,95 per maand een Privérekening met een Wereldpas en Internet Bankieren. Daarnaast ontvangt u 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas: € 7,50 in plaats van € 10,00 per jaar. En jaarlijks krijgt u in december het PlusVoordeel. Dit is een kortingspakket ter waarde van maximaal € 500.
Meer informatie over Bankieren bij RegioBank

 

Betaalrekening voor jongeren.

Ben je tussen de 10 en 27 jaar oud? Dan is de 1-2-3 Rekening de betaalrekening voor jou! Ideaal voor je zakgeld, kleedgeld of salaris. Bij de RegioBank krijg je een Wereldpas, helemaal gratis! Daarmee kun je pinnen, chippen, geld halen, overschrijven én sparen. Als je een 1.2.3 Rekening sluit, krijg je bovendien een leuk cadeautje.

Meer over de 1-2-3 Rekening

 

Zakelijk bankieren

De Zakenrekening biedt diverse mogelijkheden voor betalingsverkeer, zoals:

  • Betalingen.
  • Stortingen.
  • Opnames.
  • Efficiënte betaalmogelijkheden.

Verenigingen en stichtingen (zonder winstoogmerk) komen bij het gebruik van betaaldiensten in aanmerking voor een tariefvrije voet van € 200 per jaar.

Meer informatie over zakelijk bankieren .

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Sparen