Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Hypotheken

Hypotheken

Hypotheek afsluiten ?

Voordat u een hypotheek afsluit, wilt u eerst een goed en onafhankelijk advies ontvangen. Toch? Dit betekent dat uw huisbank al afvalt. Onafhankelijkheid betekent namelijk vrij en ongebonden zijn. De hypotheekadviseur van uw huisbank is juist gebonden. Die heeft immers alleen de mogelijkheid u een hypotheek van de eigen werkgever aan te bieden. Maar waar moet u dan wel zijn?

Onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor een écht onafhankelijk advies moet u bij een tussenpersoon zijn. Niet voor niets wordt een groot deel van alle hypotheken afgesloten via een tussenpersoon.

U hebt er uiteraard baat bij als uw hypotheekadviseur met een groot aantal banken en verzekeraars zaken kan doen. U kunt dan via hem elke door u gewenste hypotheekvorm bij elke gewenste geldgever afsluiten.

Scherpe hypotheekofferte !

Het is zelfs mogelijk dat u langs deze weg een offerte van uw huisbank kunt krijgen die scherper is dan de offerte die u rechtstreeks van de bank ontving. Dit is mogelijk doordat er speciale arrangementen met de grootbanken zijn afgesloten.

Regiobank

zelfstandig-adviseur-regiobankWij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht:

  • Sparen
  • Betalen
  • Beleggen
  • Hypotheken
  • Lenen
  • Verzekeringen

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en vertrouwde handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

 

Vanzelfsprekend zijn we u ook graag van dienst voor hypotheken en verzekeringen van andere banken.

Hypotheek Advies Centrum – Wie zijn wij?

Hypotheek Advies Centrum doet zaken met de belangrijkste geldverstrekkers (banken en verzekeraars) in Nederland en is door haar omvang in staat u het voor uw specifieke situatie beste advies en de daarbij behorende oplossing te bieden. De advisering van Hypotheek Advies Centrum heeft betrekking op hypothecaire geldleningen eventueel in combinatie met de daarbij behorende verzekeringen in de breedste zin van het woord, als: schade- en levensverzekeringen, pensioenoplossingen en beleggingen.

Hypotheek Advies Centrum treedt op als intermediair tussen u en de betreffende bank en/of verzekeraar. De adviseur van Hypotheek Advies Centrum behartigt hierbij primair uw belangen door nauwkeurige selectie van aanbieders en het vergelijken van verschillende productoplossingen. Het advies zal altijd zijn gebaseerd op uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.

Dienstverlening.

Op de dienstverlening van Hypotheek Advies Centrum is de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair van toepassing. Op verzoek kunnen wij u de integrale tekst van deze code verstrekken.

 

De dienstverlening van ons kantoor valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wij zijn in het bezit van diverse vergunningen afgegeven door de toezichthouder AFM. (Autoriteit Financiële Markten) Wij staan geregistreerd onder vergunningnummer 12045474.

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten beoordelen ons volgens: