Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Tel: 0543-533604
E-mail:
    U bent hier: Home » Betaalbare hypotheek

BETAALBARE HYPOTHEEK: NU EN STRAKS.

Waarom deze informatie ?

Een eigen woning geldt voor veel mensen als een ideaal. Aan een koopwoning zitten inderdaad aantrekkelijke kanten. Zo kunt u uw eigen woning aan uw persoonlijke smaak en wensen aanpassen. U heeft niet te maken met een verhuurder die van u verlangt dat u de woning weer in de oorspronkelijke staat brengt als u gaat verhuizen. En het is een investering, waarmee u vermogen opbouwt.

Tegelijkertijd is het kopen van een huis een grote financiële beslissing die u niet elke dag doet.

Gezien de huidige situatie op de woningmarkt, vragen veel mensen zich af of het momenteel wel verstandig is om een woning te kopen. Niemand kan voorspellen hoe de huizenmarkt zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Toch hoeft dat geen reden te zijn om nu geen woning te kopen.

Bent u van plan om een aantal jaren in de woning te gaan wonen? Dan kan een woning een goede investering zijn. Over een lange periode is een woning over het algemeen een relatief waardevast bezit gebleken.

Bent u van plan om maar kort in een woning te wonen? Dan kan het verstandig zijn om te overwegen om tijdelijk te huren. Op korte termijn is het mogelijk dat de waarde van de woning gaat dalen. Dan bestaat de kans dat u alle eenmalige kosten bij aankoop niet binnen een beperkt aantal jaren terugverdient door een hogere verkoopprijs. Het kan zelfs zijn dat de woning bij verkoop minder oplevert dan wat u er ooit voor heeft betaald.

Belangrijk is in ieder geval dat u niet zomaar een woning koopt, zeker als u die moet financieren met een hypotheek. Een hypotheek afsluiten is een financiële handeling die belangrijke gevolgen heeft voor uw uitgavenpatroon. Hypotheeklasten nemen namelijk een flink deel van uw beschikbare inkomen in beslag. Dat geldt niet alleen op het moment dat u de hypotheek afsluit, maar ook voor een flink aantal jaren daarna. Het is daarom van belang dat u zich hier goed over laat informeren en/of adviseren.

Direct regelen

 
Hypotheken
Verzekeringen
Regiobank

Onze klanten beoordelen ons volgens: