Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Verzekeren

 

Met onze hulp maakt u de juiste keuze voor de verzekeringen die bij uw situatie passen. Naast persoonlijk contact kunt u rekenen op een onafhankelijk advies.

Als zelfstandig intermediair kunnen we u verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen aanbieden.

 

 

Uw inboedel


InboedelverzekeringZonder dat u het wellicht zelf doorheeft, kan de waarde van uw huiselijke raad behoorlijk in de papieren oplopen. Wat zijn de kosten van reparatie of vervanging van uw inboedel in het geval van schade door bijvoorbeeld brand of diefstal?

 

Inboedelverzekering

Woonhuis


woonhuis-verzekeringDe kosten van een woning rijzen de pan uit. De hypotheek, belastingen, heffingen, onderhoud enz. enz. Nog duurder wordt het als er schade aan uw woning ontstaat door bijvoorbeeld brand of storm. Bent u in staat om deze financiële klap ook nog te verwerken?

 

Woonhuisverzekering

Kostbaarheden


kostbaarheden verzekeringVeel van de huiselijke raad is verzekerd op een inboedelverzekering. Maar om uw kostbare bezittingen die u ook buitenshuis gebruikt zo goed mogelijk te verzekering, kan een kostbaarhedenverzekering uitkomst bieden.

 

Kostbaarhedenverzekering

 

Uw rechtsbijstand


rechtsbijstandsverzekeringEen (juridisch) geschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Stelt u zich voor dat u wordt ontslagen. Op deze momenten is het fijn om het juridisch geschil aan een jurist voor te leggen.

 

 

Rechtsbijstandsverzekering

Uw aansprakelijkheid


aansprakelijkheidsverzekeringOeps, uw kinderen zijn aan het voetballen en de bal vliegt door de ruit van uw buren. Als ouder bent u volgens de wet aansprakelijk voor de schade die uw kinderen aan derden veroorzaken. De kosten voor het vervangen van de ruit dient u dus te betalen.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

 

Een ongeval


OngevallenverzekeringBent u al eens van de trap gevallen? Ja, natuurlijk. Een ongeval overkomt dus iedereen. Een ongeval kan ernstige financiële gevolgen voor u en uw gezin hebben. U heeft hulp in de huishouding nodig, aanpassingen aan uw woning kunnen noodzakelijk zijn.

 

Ongevallenverzekering

Uw uitvaart


uitvaartverzekeringEen sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Het is een periode van rouw en verdriet. Afscheid nemen is moeilijk. In zo’n tijd maakt u zich liever geen zorgen over financiën.

 

 

Uitvaartverzekering

Overlijdensrisico


overlijdensrisico verzekeringLaat nabestaanden niet onverzorgd achterblijven of met hoge lasten blijven zitten. Een overlijdensrisico verzekering is een verzekeringsvorm die ervoor zorgt dat dit niet gebeurt.

 

 

Overlijdensrisicoverzekering

 

Onbezorgd op vakantie


kortlopende reisverzekeringHet moment van zon, zee en rust is aangebroken. Het zorgloze vakantiegevoel krijgt u ook wanneer u een reisverzekering heeft afgesloten. Wanneer er dan toch een ongeluk plaatsvindt dan is de hulp van een Alarmcentrale welkom.

 

Kortlopende reisverzekering

Regelmatig op reis


doorlopende reisverzekeringReizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Gaat u meer dan één keer per jaar naar het buitenland? Een weekendje naar de Ardenne, even op en neer naar London. Met een doorlopende reisverzekering weet dat u goed verzekerd bent.

 

 

Doorlopende reisverzekering

Uw caravan


caravan verzekeringDe vakantie komt er eindelijk aan. Vandaag moet u nog de caravan schoonmaken, inpakken maar morgen begint de vakantie. Het dievengilde heeft zich alleen in de nacht ontfermd over uw caravan.

 

 

Caravanverzekering

Uw stacaravan


pleziervaartuig verzekeringEindelijk is het weer weekend, het zonnetje schijnt en vol goede moed vertrekt u naar de camping. Tot uw verdriet moet u bij aankomst constateren dat door de onweersbuien van afgelopen week uw elektrische apparatuur in uw stacaravan niet meer werkt.

 

Stacaravanverzekering

Uw pleziervaartuig


pleziervaartuig verzekeringUw boot staat voor genieten wanneer u dat maar wilt. Of het nu een sloep of een zeiljacht is, het maakt niet uit. Erg vervelend is het alleen wanneer u aansprakelijk wordt gehouden voor de aanvaring met een andere boot.

 

 

Pleziervaartuigverzekering

 

Uw woonlasten


woonlasten verzekeringMet een woonlastenverzekering wordt inkomensverlies bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en/of langdurige ziekte verzekerd. Of het verstandig is om zo’n verzekering af te sluiten, hangt af van de financiële situatie en wensen.

 

 

Woonlastenverzekering

Arbeidsongeschiktheid


arbeidsongeschiktheidsverzekeringVoor de ZZP-er, directeur / grootaandeelhouder en vrije beroepsbeoefenaar is er geen vangnet vanuit de overheid in het geval dat zij arbeidsongeschikt worden. Hierdoor komt deze doelgroep zonder iets te regelen direct in de bijstand terecht.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw pensioen


pensioen verzekeringDe pensioen- verzekering is een kapitaalverzekering die in de werkgever-werknemer-sfeer gesloten kan worden en u verzekerd van een oudedagspensioen, nabestaandenpensioen of arbeidsongeschiktheidspensioen.

 

 

Pensioen verzekering

Lijfrente


lijfrente verzekeringEen lijfrente- verzekering is een verzekering waarmee u op een fiscaal aantrekkelijke manier een aanvullend pensioen of oudedagsvoorziening kunt opbouwen.

 

 

 

 

Lijfrente verzekering

Banksparen


banksparenAls u iedere maand geld overhoudt, dan kunt u dit het beste op een spaarrekening zetten. Bij sparen via een spaarrekening kan onderscheid worden gemaakt tussen direct opneembare spaarvormen en niet-direct opneembare spaarvormen.

 

 

Banksparen

Uw spaarverzekering


spaarverzekeringEen spaarverzekering is een combinatie van sparen en verzekeren. Er wordt nu premie betaald om later, op een vooraf vastgestelde einddatum, een uitkering te ontvangen.

 

 

 

 

Spaarverzekering

 

Uw auto


autoverzekeringMet uw auto wilt u van uw vrijheid verzekerd blijven. Daarvoor heeft u een autoverzekering nodig die bij uw situatie past.

 

 

 

 

Autoverzekering

Uw motor


motorverzekeringEen ritje op de motor geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Een goede motorverzekering verzekert u van die vrijheid. Mocht uw motor schade oplopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie of vervanging.

 

Motorverzekering

Uw bromfiets


bromfietsverzekeringUw bromfiets (minder dan 50 cc) die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade.

 

 

Bromfietsverzekering

Uw fiets met hulpmotor


fietsverzekeringOok uw fiets met hulpmotor die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade.

 

 

 

Fietsverzekering

Uw oldtimer


oldtimerverzekeringOp uw oldtimer bent u extra zuinig. Daar hoort ook een passende oldtimerverzekering bij. Mocht uw oldtimer schade oplopen, dan is dat pijnlijk maar niet onoverkomelijk.

 

 

Oldtimerverzekering