Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Uitvaartverzekering.

 

uitvaartverzekeringEen sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Het is een periode van rouw en verdriet. Afscheid nemen is moeilijk. In zo’n tijd maakt u zich liever geen zorgen over financiën. Hoe onvermijdelijk ook, het is iets waar de meeste mensen liever niet teveel over nadenken. U leeft immers nu. Toch is het goed om hier eens bij stil te staan. Al is het maar voor even. Een eenvoudige uitvaart of crematie kost al gauw € 5.000. U kunt het maar beter geregeld hebben. Met de uitvaartverzekering verzekert u uw nabestaanden van een kapitaal om uw uitvaart te financieren.

 

De begrafenisverzekering heeft twee dekkingsvormen. In het ene geval kiest u voor een verzekering die bij overlijden geld uitkeert (uitvaartverzekering in geld), in het andere geval voor een polis die de begrafenis of crematie regelt (uitvaartverzekering in natura).

 

De waarde van uw uitvaartverzekering is tot een bepaald maximum vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing in box 3 van de Wet inkomstenbelasting 2001. Het vrijgestelde bedrag wordt jaarlijks aangepast aan de inflatie.

 

De premie is afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde op het moment van het sluiten van de verzekering. Hoe jonger de verzekerde, hoe lager de premie. Na het bereiken van een bepaalde leeftijd of afgesproken einddatum, hoeft geen premie meer te worden betaald, terwijl de verzekering gewoon van kracht blijft.

persoonlijk-advies

Meer informatie over een uitvaartverzekering?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.