Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Rechtbijstandsverzekering.

 

Rechtsbijstand verzekeringEen (juridisch) geschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Stelt u zich voor dat u wordt ontslagen. De gemeente heeft bepaald dat u uw huis wordt gesloopt. Op deze momenten is het fijn om het juridisch geschil aan een jurist voor te leggen.

 

De rechtsbijstandverzekering voor particulieren geeft u recht op juridische hulp in natura. Voor zover deskundigen en of specialisten moeten worden ingeschakeld (advocaten, experts, accountants) zijn die kosten (externe kosten) gedekt. De externe kosten zijn soms gemaximeerd gedekt. De gerechts- en griffiekosten worden door uw verzekeraar betaald.

 

Bij een kostenveroordeling worden eveneens de door een tegenpartij gemaakte kosten door uw verzekeraar betaald. Wel moet het om een redelijk financieel belang gaan, geschillen welke geen redelijk financieel belang hebben, worden veelal niet in behandeling genomen. Bestaande juridische geschillen en conflicten zijn uitgesloten van de dekking. De premie die u betaalt is geheel afhankelijk van de gekozen dekkingsvorm.

 

persoonlijk-advies

Meer informatie over een rechtsbijstandsverzekering?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.