Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Pleziervaartuigverzekering.

 

pleziervaartuig verzekeringUw boot staat voor genieten wanneer u dat maar wilt. Of het nu een sloep of een zeiljacht is, het maakt niet uit. Erg vervelend is het alleen wanneer u aansprakelijk wordt gehouden voor de aanvaring met een andere boot. De schade van de tegenpartij kan aanzienlijk zijn.

 

De pleziervaartuigverzekering verzekert u als eigenaar van het vaartuig voor de schade die u toebrengt aan derden. Ook de schade aan uw eigen vaartuig is verzekerd onder een casco-dekking. Alle schade door verlies van of beschadiging aan het verzekerde vaartuig als gevolg van een van buiten aankomend onheil of eigen gebrek is gedekt. De kosten voor het opruimen van een wrak, het sleeploon en dergelijk kunnen eveneens verzekerd worden.

 

Niet verzekerd is schade door achterstallig onderhoud, opzettelijk toegebracht of grove schuld.

 

Het type vaartuig, de bouwaard, de waarde van het vaartuig, de maximaal bereikbare snelheid zijn factoren die de premie bepalen. Op basis van het aantal jaren dat u geen schade heeft geclaimd wordt er een no-claimkorting verleend. Deze korting kan tot wel 40% oplopen.

 

persoonlijk-advies

Meer informatie over een pleziervaartuigverzekering?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.