Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Mobiliteits verzekeringen.

 

Auto verzekeringUw auto.

Met uw auto wilt u van uw vrijheid verzekerd blijven. Daarvoor heeft u een autoverzekering nodig die bij uw situatie past. Mocht uw auto schade oplopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie of vervanging. Dit geldt ook als u schade aan andere toebrengt.

 

motor verzekeringUw motor.

Een ritje op de motor geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Een goede motorverzekering verzekert u van die vrijheid. Mocht uw motor schade oplopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie of vervanging.

 

bromfiets verzekeringUw bromfiets.

Uw bromfiets (minder dan 50 cc) die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade. Helaas bestaat er altijd een mogelijkheid dat uw bromfiets schade oploopt. Te denken valt aan diefstal, brand en aanrijding. U kunt zich tegen al deze schades verzekeren.

 

fiets met hulpmotor verzekeringUw fiets met hulpmotor.

Uw fiets met hulpmotor die voorzien is van een kenteken dient goed verzekerd te zijn. Met een scherpe premie en snelle afhandeling in geval van schade. Helaas bestaat er altijd een mogelijkheid dat uw fiets schade oploopt. Te denken valt aan diefstal, brand en aanrijding. U kunt zich tegen al deze schades verzekeren.

 

oldtimer verzekeringUw oldtimer.

Op uw oldtimer bent u extra zuinig. Daar hoort ook een passende oldtimerverzekering bij. Mocht uw oldtimer schade oplopen, dan is dat pijnlijk maar niet onoverkomelijk. Voor een oldtimerverzekering moet uw auto 20 jaar of ouder zijn en niet gebruikt worden voor woon-werkverkeer. Soms krijgt u extra premiekorting als u lid bent van een oldtimerclub.

 

persoonlijk-advies

Meer informatie over een mobiliteitsverzekering ?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.