Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Inboedelverzekering.

 

Uw inboedel.

Inboedel verzekeringZonder dat u het wellicht zelf doorheeft, kan de waarde van uw huiselijke raad behoorlijk in de papieren oplopen. Wat zijn de kosten van reparatie of vervanging van uw inboedel in het geval van schade door bijvoorbeeld brand of diefstal? Tegen de kosten die hieraan verbonden zijn kunt u een inboedelverzekering afsluiten. Ook in geval van bijvoorbeeld water-, schroei- en stormschade kan deze verzekering de financiële strop voor u wegnemen.

 

Voor een aantal zaken kunt u zich echter niet verzekeren. Voor bijvoorbeeld schade aan een elektrisch apparaat door kortsluiting, zal deze verzekering geen oplossing kunnen bieden.

 

De premie hangt van een aantal factoren af zoals regio, verzekerd bedrag en dekkingsvorm.

 

Wilt u niet het gevaar lopen dat u bij een schade het risico loopt om onderverzekerd te zijn, dan adviseren wij u om het verzekerd bedrag vast te laten stellen door gebruik te maken van een inboedelwaardemeter. Na invulling hiervan, zal de verzekeringsmaatschappij gedurende een bepaalde periode nimmer een beroep doen op onderverzekering.

 

persoonlijk-advies

Meer informatie over een inboedelverzekering?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.