Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Doorlopende reisverzekering.

 

doorlopende reisverzekeringReizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Gaat u meer dan één keer per jaar naar het buitenland? Een weekendje naar de Ardenne, even op en neer naar London. Met een doorlopende reisverzekering weet dat u goed verzekerd bent. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is de hulp van een Alarmcentrale erg welkom.

 

De doorlopende reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg (kunnen) zijn van een onvoorziene gebeurtenis op reis. Uw doorlopende reisverzekering geldt meestal als aanvulling op andere verzekeringen. Wanneer u medische kosten in het buitenland maakt worden deze veelal vergoed door de zorgverzekeraar. Let op! De zorgverzekeraar vergoedt niet altijd alle kosten, vaak wordt maximaal twee maal de Nederlandse kosten vergoed.

 

De premie is afhandelijk van welke dekkingsvormen u wenst te verzekeren, het aantal verzekerden en de verzekerde bedragen.

persoonlijk-advies

Meer informatie over een doorlopende reisverzekering?

U vindt onze contactinformatie rechts bovenaan de pagina.