Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Internet sparen.

RegioBank Zomersparen Het spaartegoed is het afgelopen jaar met vele miljarden toegenomen. Doordat de rente momenteel nog steeds laag staat, kijken mensen erg goed naar de verschillende aanbieders van spaarrekeningen. Zij willen dat hun geld maximaal rendeert. En dat is logisch want vooral bij wat grotere bedragen tikt het verschil flink aan. Maar minstens zo belangrijk vinden zij de flexibiliteit van het spaargeld. De meeste mensen willen niet allerlei beperkende voorwaarden maar ze willen vrij kunnen opnemen zodat ze kunnen profiteren van oplopende rente of wellicht een gedeelte kunnen beleggen.

 

MoneyView heeft in mei 2009 diverse spaarrekeningen onderzocht.
Advanzia, Anadolu, DSB, Kruidvat, NIBC en Ohra zijn de winnaars op prijsgebied (geboden rente) bij het onderzoek van MoneyView naar dagelijks opvraagbare spaarrekeningen. ABN, Alex, ASN, Rabobank en SNS scoren het best op kwaliteit. RegioBank Jaarsparen scoort als enige op beide fronten hoog. lees verder ...


Zelfstandig intermediair - RegioBank

Als zelfstandig intermediair van RegioBank kunnen we u diverse spaarvormen aanbieden. De spaarvormen die RegioBank aanbiedt en wij voor u kunnen verzorgen:

 

 


Banksparen


De Eerste Kamer heeft op 11 december 2007 het wetsvoorstel ‘Banksparen’ aangenomen. In reactie hierop biedt RegioBank de producten Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren aan.

 

Meer weten over Lijfrente Sparen

Meer weten over Lijfrentenieren

 

Bonussparen


Bonus Sparen: drie keer meer.
Dit is sparen met financiële zekerheid en vrijheid. Met Bonus Sparen ontvangt u bovenop de basisrente ieder kwartaal een bonusrente.

 

Bonussparen - meer info

 

 

Inkomensplan


Heeft u ineens een aanzienlijk geldbedrag gekregen? Bijvoorbeeld uit een kapitaalverzekering, een erfenis of de verkoop van uw huis? Of heeft u flink gespaard en wilt u nu van de opbrengst gaan genieten? Dan is het Inkomensplan van RegioBank ideaal

 

Inkomensplan - meer info

 

Junior Sparen


Junior Sparen is een eenvoudige en aantrekkelijke spaarrekening voor jongeren tot 15 jaar. Naast de rente* kun je een extra premie verdienen: door ervoor te zorgen dat het gemiddelde saldo tot je 15e verjaardag minstens € 15 is.

 

Junior Sparen - meer info

 

Maxi Sparen


Wilt u maandelijks sparen en daarvoor een hoge rente ontvangen? Dat kan met Maxisparen. Elke maand spaart u automatisch een bedrag tussen de € 50 en € 500. Over uw groeiende spaargeld ontvangt u één van de hoogste rentes in Nederland! Maar u houdt ook alle vrijheid, want u kunt uw geld altijd kosteloos opnemen.

 

Maxi Sparen - meer info

Optima Sparen


U wilt sparen tegen de hoogst mogelijke rente, maar ook vrij over uw spaartegoed kunnen beschikken? Dan is Optima Sparen de ideale spaarrekening voor u.

 

Optima Sparen - meer info

 

 

 

 

Spaar op Maat


Deze spaarrekening bestaat uit een vrij opneembaar deel en een vast deel. Over het vrije deel ontvangt u al een goede rente. Wilt u echter meer, dan kunt u (een deel van) uw geld voor een bepaalde periode vastzetten.

 

Spaar op Maat - meer info

 

Spaar Plus


Vindt u het moeilijk een product te vinden waarmee u een hoog rendement op uw spaargeld behaalt? Spaar Plus van RegioBank is één rekening waarmee u én heel gunstig kunt sparen én heel voordelig kunt beleggen. Alleen sparen mag natuurlijk ook.

 

Spaar Plus - meer info

 

 

 

Bonussparen


Bonus Sparen: drie keer meer.
Dit is sparen met financiële zekerheid en vrijheid. Met Bonus Sparen ontvangt u bovenop de basisrente ieder kwartaal een bonusrente.

 

Bonussparen - meer info

 

 

 

Meer Keuze Sparen


MeerKeuze Sparen: vrij & vast sparen op één zakelijke rekening. Sparen op de manier die het beste bij uw organisatie of bedrijf past. Het ene bedrag houdt u dagelijks opvraagbaar en een ander bedrag zet u voor korte of langere tijd vast.

MeerKeuze Sparen - meer info