Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Een huis kopen en wonen in de grensstreek in Duitsland

AFM: hypotheekinformatie moet beter

Banken en verzekeraars moeten hun schriftelijke informatie over hypotheken verbeteren. De informatie in brochures, offertes en voorwaarden is voor de gemiddelde consument niet zo goed ("matig'') te begrijpen. Ook is het lastig om de juiste informatie te vinden. Dit blijkt uit woensdag gepubliceerd onderzoek van de Universiteit Utrecht in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Consumenten krijgen bij het afsluiten van een hypotheek weliswaar... lees verder ...

 

Geld voor koopsubsidie bijna op !

(Novum) - Huizenkopers die in aanmerking willen komen voor koopsubsidie, moeten er snel bij zijn. Rond half april is het geld op. Dat heeft het ministerie van VROM Dinsdag laten weten.

Eerder meldde het ministerie dat er tot eind mei geld zou zijn, maar... lees verder...

 

Privacy Policy.

Hypotheek Advies Centrum respecteert de privacy van alle bezoekers

Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de aanmelding, vraag of suggestie zo correct mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Hypotheek Advies Centrum zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanmelding, vraag of suggestie.

Als u een aanmelding, vraag of suggestie via onze site plaatst, hebben we naast de gegevens specifiek voor dat formulier uw naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig.

Om u blijvend van dienst te kunnen zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw aanmelding, vraag of suggestie en het gebruik van onze diensten op.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van onze internet diensten die voor u interessant kunnen zijn. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar .

 

Hypotheek Advies Centrum verkoopt uw gegevens niet.

Hypotheek Advies Centrum zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag en opdracht.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Hypotheek Advies Centrum, dan kunt u een e-mail sturen naar . Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.