Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Ken je Hypotheek - Hypotheek informatie

Verantwoord hypotheek advies

 

Kwaliteitscheck hypotheekadviseur

De kwaliteitscheck hypotheekadviseur is een online vragenlijst opgesteld door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is bedoeld voor consumenten die onlangs een adviesgesprek hebben gehad. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u gratis een persoonlijk adviesrapport inclusief een rapportcijfer.


Kwaliteitscheck hypotheekadviseur AFM

 

U kunt aan de hand van de resultaten direct checken of uw hypotheekadviseur tijdens het adviesproces alle onderdelen duidelijk heeft besproken.

 

Doe de kwaliteitscheck

 

logo

 

WOZ Krediet.

Alles wordt duurder, gelukkig maar.


Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen heeft dit een forse verhoging tot gevolg gehad.


Niet alleen de WOZ-waarde, maar vooral van alle kosten die van die waarde afgeleid worden. Daarbij hebben de meeste gemeenten de belastingtarieven ook al flink verhoogd. En fikse tegenvaller in een jaar waarin de koopkracht zwaar onder druk staat. Zo berekende het Nibud dat de meeste Nederlanders er in 2005 op achteruit gingen. Bezuinigen is niet altijd de oplossing, meldt het gerespecteerde onderzoeksinstituut.


En zo redeneren wij bij Hypotheek Advies Centrum ook. Een hogere WOZ-waarde betekent in feite dat uw vermogen toeneemt omdat uw huis meer waard wordt. Het vervelende is dat u die overwaarde pas incasseert als u uw eigen woning verkoopt. Het afsluiten van een tweede hypotheek biedt ook geen verlichting, omdat er veel kosten voor gemaakt moeten worden en de bestedingsvrijheid beperkt is. Daarom bieden wij u het WOZ krediet.


De voordelen van het WOZ krediet


Bereken snel en eenvoudig uw WOZ kredietruimte.

 

Direct een WOZ krediet afsluiten ?

 

persoonlijk-adviesUw kunt deze hier online aanvragen.

Voor uitgebreide informatie download hier de prospectus woz-krediet.

 

(Hiervoor heeft u Acobat Reader nodig, u kunt deze via de button rechtsonder downloaden)