Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Consumptief krediet.

RegioBankKrediet vormen van RegioBank.


Geen financiële situatie is het zelfde. Daarom biedt Hypotheek Advies Centrum naast reguliere hypotheken ook andere kredietvormen aan. Zo zijn er kredieten specifiek voor huisbezitters en voor andere situaties kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Wij adviseren u graag welke kredietvorm voor u het meest geschikt is.

 

Als zelfstandig intermediair van RegioBank kunnen we u diverse leenvormen aanbieden. De leenvormen die RegioBank aanbiedt en wij voor u kunnen verzorgen zijn:

 

RegioBank
Doorlopend Krediet


Geld lenen is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Voor het kopen van bijvoorbeeld een andere auto of een nieuwe caravan. Voor onvoorziene uitgaven zoals de vervanging van een kapotte TV of wasmachine. Of ‘gewoon’ om geld achter de hand hebben als u het nodig heeft. Met een Doorlopend Krediet beschikt u snel en gemakkelijk over een financiële reserve.

RegioBank Doorlopend Krediet - meer info

RegioBank
Persoonlijke Lening


Wilt u over een bedrag beschikken voor een grote aanschaf? Dan is de Persoonlijke Lening van RegioBank een uitstekende keuze.


Bij een Persoonlijke Lening ontvangt u een bedrag ineens. De looptijd van uw lening is afhankelijk van uw wensen en de hoogte van de lening, dit varieert van minimaal 6 maanden tot maximaal 120 maanden (afhankelijk van de hoogte van uw lening). Daardoor weet u precies waar u aan toe bent.

RegioBank Persoonlijke Lening - meer info

 

 

 


Hypotheek krediet


Het Doorlopend Hypotheek Krediet is een Doorlopend Krediet met uw eigen huis als onderpand. De overwaarde van uw huis is de basis voor financiële uitbreiding. Voor de bepaling van de overwaarde wordt uitgegaan van maximaal 150% van de executiewaarde van uw woonhuis.

Hypotheek krediet - meer info

WOZ krediet


Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen heeft dit een forse verhoging tot gevolg gehad.


WOZ krediet - meer info

 

 

 

Doorlopend krediet


Het Doorlopend Krediet is een kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. De minimum kredietlimiet bedraagt € 2.500,-. U mag altijd boetevrij extra aflossen. Het geld dat u heeft afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet zodat u altijd geld achter de hand heeft.

Doorlopend Krediet - meer info

Persoonlijke lening


Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. Normaal gesproken leent u een bedrag van minimaal € 2.500,- en betaalt u in 6 tot 72 maanden terug.

Persoonlijke lening - meer info


Verstandig lenen

Met deze consumentenfolder geeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) je in vijf stappen informatie over het lenen van geld en de risico's daarvan. Zo krijg je inzicht in de rechten en plichten die bij lenen horen. Deze folder is bedoeld om je te helpen om tot een verantwoorde beslissing te komen als je van plan bent om te gaan lenen. Ook lees je wat je kunt doen als je de lening niet kan afbetalen of als je een klacht hebt.

Als je erover nadenkt om een lening af te sluiten doe je er goed aan om antwoord te hebben op de volgende vragen:

Geld lenen kost geld

 

Download hier de consumentenfolder "Verstandig lenen"