Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank


Ken je Hypotheek - Hypotheek informatie

Verantwoord hypotheek advies

 

Kwaliteitscheck hypotheekadviseur

De kwaliteitscheck hypotheekadviseur is een online vragenlijst opgesteld door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is bedoeld voor consumenten die onlangs een adviesgesprek hebben gehad. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u gratis een persoonlijk adviesrapport inclusief een rapportcijfer.


Kwaliteitscheck hypotheekadviseur AFM

 

U kunt aan de hand van de resultaten direct checken of uw hypotheekadviseur tijdens het adviesproces alle onderdelen duidelijk heeft besproken.

 

Doe de kwaliteitscheck

 

Doorlopend Krediet.

Geld lenen is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Voor het kopen van bijvoorbeeld een andere auto of een nieuwe caravan. Voor onvoorziene uitgaven zoals de vervanging van een kapotte TV of wasmachine. Of ‘gewoon’ om geld achter de hand hebben als u het nodig heeft. Met een Doorlopend Krediet beschikt u snel en gemakkelijk over een financiële reserve.

 

Meer info.

U vindt op de website van RegioBank alle informatie over het doorlopend krediet.

 

Een doorlopend krediet van RegioBank afsluiten?

Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

Informatiewijzer Lenen.

RegioBank heeft voor u een lnformatiewijzer Lenen opgesteld. Hierin vindt u alle belangrijke informatie die u moet weten voordat u een Doorlopend krediet, een Persoonlijke lening of een hypothecaire geldlening bij RegioBank afsluit. Heeft u naar aanleiding van de Informatiewijzer Lenen nog vragen, dan kunt u bij ons terecht. U vindt de Informatiewijzer Lenen hier .

 

Geld lenen kost geld