Hypotheekadvies in Lichtenvoorde - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Markt 25
7101 DA Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   

Hypotheek Advies

Voordat u een hypotheek afsluit, wilt u eerst een goed en onafhankelijk advies ontvangen. Toch? Dit betekent dat uw huisbank al afvalt. Onafhankelijkheid betekent namelijk vrij en ongebonden zijn. Maar waar vind ik een onafhankelijke hypotheekadviseur ?

Lenen

Sparen / betalen

Rente service

meer over RegioBank


SNS Regiobank - alles onder één dakHypotheekadviseur in Lichtenvoorde nodig ?

Onafhankelijk hypotheekadvies in Lichtenvoorde.

U gaat in Lichtenvoorde wonen en u wilt voordat u een hypotheek afsluit eerst een goed en onafhankelijk hypotheekadvies ontvangen. Toch?

Dit betekent dat uw huisbank in Lichtenvoorde al afvalt. Onafhankelijkheid betekent namelijk vrij en ongebonden zijn. De hypotheekadviseur van uw huisbank is juist gebonden. Die heeft immers alleen de mogelijkheid u een hypotheek van de eigen werkgever aan te bieden.

 

Eerst naar de hypotheekadviseur !

Maar waar moet u dan wel zijn? Voor een écht onafhankelijk hypotheekadvies moet u bij een tussenpersoon van Hypotheek Advies Centrum zijn. Niet voor niets wordt een groot deel van alle hypotheken afgesloten via een tussenpersoon die is aangesloten bij een van de vele hypotheekadvies ketens.

U hebt er uiteraard baat bij als uw hypotheekadviseur van Hypotheek Advies Centrum met een groot aantal banken en verzekeraars zaken kan doen. U kunt dan via hem elke door u gewenste hypotheekvorm bij elke gewenste geldgever afsluiten.

Het is zelfs mogelijk dat u langs deze weg een offerte van uw huisbank uit Lichtenvoorde kunt krijgen die scherper is dan de offerte die u rechtstreeks van de bank ontving. Dit is mogelijk doordat Hypotheek Advies Centrum speciale arrangementen met de grootbanken heeft afgesloten.

 

Dus voor u een huis koopt in Lichtenvoorde:
Hypotheek laten adviseren door Hypotheek Advies Centrum !

 

Meer weten over een Hypotheek in Lichtenvoorde? Neem vrijblijvend contact op.