Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBankEen huis kopen en wonen in de grensstreek in Duitsland

Energielabel nodig?

Meer informatie over het energielabel vindt u hier

Maandelijkse lasten omlaag dankzij hypotheek.

Marco Luimes en zijn vriendin Rianne kochten hun bovenwoning in Aalten van De Woonplaats. Een slimme beslissing, want de woning verkeerde in goede staat en de maandelijkse lasten konden ineens flink omlaag. lees verder ...

de Woonplaats - partner van Hypotheek Advies Centrum

 


Hypotheek Advies Centrum is 100% onafhankelijk hypotheekadviseur

Onafhankelijke adviseur

 

Hypotheek Advies Centrum aangesloten bij AFM

Hoe staat het met uw kennis over financiële zaken.

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) biedt u verschillende informatie om uw kennis te toetsen en verbeteren, zoals:

Financiële-kennistest.
Test je kennis van lenen, hypotheken of beleggen.

 

AFM informatiefolders.

Wilt u meer weten voordat u belangrijke financiële beslissingen gaat nemen? Deze folders helpen u bij het maken van een verstandige keuze bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of het regelen van een pensioen.

RegioBank Hypotheekvormen

Geld voor een huis of van hypotheek veranderen? U wilt een huis kopen of van hypotheek veranderen. Hoeveel geld hebt u nodig en wat kunt u maximaal lenen? Wij adviseren u graag.

 

RegioBank biedt diverse hypotheekvormen en rentevarianten. Meer informatie hierover vindt u hieronder. De voordelen gaan verder dan een aantrekkelijke rente. U krijgt:

 

Welke hypotheekvormen biedt RegioBank ?

 

Aflossingsvrije Hypotheek

De pluspunten

 

Aandachtspunt

 

 

Aflossingsvrije Hypotheek met gemengde verzekering

De pluspunten

 

* Heeft u al een spaar- of beleggingspolis? Dan mag u deze ook inbrengen als de geprognosticeerde eindwaarde voldoende is om de hypotheek aan het einde van de looptijd af te lossen tot 75% van de executiewaarde van uw woning.

Aandachtspunten

 

 

Annuïteitenhypotheek.

De pluspunten

Aandachtspunten

 

 

Beleggingshypotheek

De pluspunten

Een aantrekkelijke optie voor wie wat risico durft te nemen.

 

* In dat geval moet de eenmalige inleg wel voldoende zijn om het doelkapitaal te behalen. Het is ook mogelijk om de maandlast lichter te maken door een eerste storting en daarna een maandelijkse inleg.

 

Aandachtspunt

 

 

Beleggingsrekening Hypotheek

Productkenmerken

De Beleggingsrekening Hypotheek is een combinatie van lenen en beleggen. Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u rente en lost u niets af.
Daarnaast stort u maandelijks een bedrag op een beleggingsrekening met als doel de hypotheek op het einde van de looptijd af te lossen. Via de beleggingsrekening wordt hoofdzakelijk* belegd in duurzame ASN Fondsen.

* Als u defensiever wilt beleggen, dan wordt naast de ASN Fondsen ook belegd in het SNS Euro Liquiditeitenfonds.

 

Twee keer per jaar ontvangt u een overzicht van het kapitaal dat u heeft opgebouwd. Zo kunt u altijd zien of u in staat bent om de hypotheek aan het einde van de looptijd af te lossen. Aan het einde van de looptijd kunnen uw beleggingen meer maar ook minder waard zijn dan uw hypotheekschuld. U kunt dan ook met een restschuld blijven zitten.

 

Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht. Afhankelijk van de hoogte van de lening en de waarde van de woning kan een overlijdensverzekering wel verplicht gesteld worden. Met de SNS Spaarrekening Hypotheek kiest u dan zelf waar u uw overlijdensrisicoverzekering afsluit. U kunt ook een bestaande overlijdensrisicoverzekering aan deze hypotheek koppelen. Het verzekerde bedrag mag bovendien afwijken van het doelkapitaal.

De pluspunten.

 

Aandachtspunten

 

 

Budget Hypotheek

Bij de meeste hypotheken valt weinig te kiezen. De Budget Hypotheek is anders. U heeft alle vrijheid: u kiest de aflossingsvorm en rentevastperiodes die het beste bij uw situatie passen. Daarnaast biedt elke Budget Hypotheek u kortingsopties waarmee u eenvoudig onnodige extra's schrapt. Zo betaalt u nooit teveel. En het is heel eenvoudig.

  1. U kiest een hypotheek (aflossingsvorm).
  2. U kiest een rentevorm.
  3. U kiest eventueel 1 of meer opties.

 

Zo heeft u altijd een hypotheek zonder onnodige extra's. Want u bepaalt zelf of u de hypotheek aanvult met opties, en hoe. Uw totale prijsvoordeel kan oplopen tot 0,5%. Dat betekent een besparing van € 1.250 per jaar, bij een hypotheek van € 250.000.

Meer informatie over de Budget hypotheek

 

 

Levenhypotheek

De pluspunten

Aflossen aan het einde van de looptijd met uw Levensverzekering.

 

Bij een Levenhypotheek bestaat het maandbedrag uit:

 

Met de Levensverzekering bouwt u het kapitaal op om de hypotheek aan het einde van de looptijd (grotendeels) af te lossen.

 

Aandachtspunt

 

 

Lineaire Hypotheek

De pluspunten

De Lineaire Hypotheek is de ideale hypotheekvorm, als u over enkele jaren minder maandlasten wilt hebben. Doordat u iedere maand een vast bedrag aflost, wordt uw schuld kleiner en betaalt u dus minder rente.

 

Aandachtspunten

 

 

Spaarhypotheek

De pluspunten

 

Bij een Spaarhypotheek bestaat het maandbedrag uit:

 

Met het spaardeel bouwt u het kapitaal op om de hypotheek aan het einde van de looptijd in een keer af te lossen. Met het risicodeel dekt u zich in tegen financiële risico's bij vroegtijdig overlijden.

 

Aandachtspunt

 

 

Spaarrekening Hypotheek

De productkenmerken

De Spaarrekening Hypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een spaarrekening. Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u rente en lost u niets af. Daarnaast spaart u maandelijks een bedrag op een geblokkeerde spaarrekening met als doel de hypotheek aan het einde van de looptijd af te lossen. Met een Spaarrekening Hypotheek kiest u voor de zekerheid van sparen en lage maandlasten.

 

Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht. Afhankelijk van de hoogte van de lening en de waarde van de woning kan een overlijdensverzekering wel verplicht gesteld worden. Met de Spaarrekening Hypotheek kiest u zelf waar u uw overlijdensrisicoverzekering afsluit. U kunt ook een bestaande overlijdensrisicoverzekering aan deze hypotheek koppelen. Het verzekerde bedrag mag bovendien afwijken van het doelkapitaal.

 

De pluspunten

 

Aandachtspunten

Op grond van de Acceptatienormen Hypotheken kan een Overlijdensrisicoverzekering wel verplicht gesteld worden.

 

Uitgebreide informatie over deze hypotheekvormen vindt u op de site van RegioBank

In een Financiële Bijsluiter staat de belangrijkste informatie over een financieel product. In de bijsluiter staat wat het product precies is en wat het kost. Maar ook wat de risico’s zijn en wat het product kan opbrengen. En wat er gebeurt als je eerder wilt stoppen met het product.

Gebruik de Financiële Bijsluiter vóór u overgaat tot het afsluiten van een hypotheek.