Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank

Maandelijkse lasten omlaag dankzij hypotheek.

Marco Luimes en zijn vriendin Rianne kochten hun bovenwoning in Aalten van De Woonplaats. Een slimme beslissing, want de woning verkeerde in goede staat en de maandelijkse lasten konden ineens flink omlaag. lees verder ...

de Woonplaats - partner van Hypotheek Advies Centrum

 


Hypotheek Advies Centrum is 100% onafhankelijk hypotheekadviseur

Onafhankelijke adviseur

 

Hypotheek Advies Centrum aangesloten bij AFM

Hoe staat het met uw kennis over financiële zaken.

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) biedt u verschillende informatie om uw kennis te toetsen en verbeteren, zoals:

Financiële-kennistest.
Test je kennis van lenen, hypotheken of beleggen.

 

AFM informatiefolders.

Wilt u meer weten voordat u belangrijke financiële beslissingen gaat nemen? Deze folders helpen u bij het maken van een verstandige keuze bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of het regelen van een pensioen.

Hypotheek formulieren.

Onderstaand vindt u enkele online formulieren die voor u hebben verzameld. Om de formulieren te kunnen lezen heeft u Acrobat Reader nodig. Dit gratis programma kunt u onderaan de pagina via de knop downloaden.

 

Werkgeversverklaring

Onderstaand kunt u een werkgeversverklaring downloaden. Deze (originele) verklaring is nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Uw werkgever zorgt voor het invullen.

 

Hypotheek Advies Centrum - werkgeversverklaring Werkgeversverklaring

 

 

Klantprofiel

Om u een goed advies te kunnen geven willen wij graag weten wat uw doel, behoeften en wensen zijn. Wij leggen dit vast in een klantprofiel.
In het klantprofiel staat de uitkomst van alle vragen over wat u nu en later wilt en kunt. Een goed klantprofiel beschrijft helder en overzichtelijk wat we met u besproken hebben.
Een Klantprofiel bestaat uit drie categorieën: Doelstellingen, Kennis en ervaring & Risicobereidheid.

 

Het klantprofiel is hier online in te vullen : Klantprofiel

Dit invullen kost slechts enkele minuten van uw tijd. Daarentegen bespaart het tijd tijdens het adviesgesprek en kunnen wij nog betere inspelen op uw persoonlijke wensen.

 

 

Begrotingsformulier NIBUD

Van het nationaal instituut voor budgetvoorlichting kunt u hier het begrotingsformulier vinden. Met behulp van dit formulier kunt u zelf berekenen of de maandlasten voor de hypotheek ook daadwerkelijk betaald kunnen worden.

 

 

Begrotingsformulier

 


Persoonlijk Budgetadvies.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u niet weet waar uw geld blijft? Geeft u nu veel geld uit aan boodschappen of lijkt dat maar zo? Zou u graag minder willen werken, maar weet u niet of dat financieel haalbaar is?

 

Bijna iedereen stelt zichzelf wel eens dergelijke vragen. Dan is het prettig om inzicht te hebben in uw persoonlijke inkomsten en uitgaven. Dat is vooral belangrijk als u een grote uitgave overweegt of als er een verandering in uw leven op stapel staat. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding, een verhuizing of een nieuwe baan.

Met het Persoonlijk Budgetadvies van het Nibud kunt u gratis uw persoonlijke begroting opstellen. Zo krijgt u inzicht in uw financiële situatie en kunt u weloverwogen keuzes maken. Start het persoonlijk budget advies.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel: 0543 - 53 36 04 of mail naar