Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBankEen huis kopen en wonen in de grensstreek in Duitsland

Energielabel nodig?

Meer informatie over het energielabel vindt u hier

AFM: hypotheekinformatie moet beter

Banken en verzekeraars moeten hun schriftelijke informatie over hypotheken verbeteren. De informatie in brochures, offertes en voorwaarden is voor de gemiddelde consument niet zo goed ("matig'') te begrijpen. Ook is het lastig om de juiste informatie te vinden. Dit blijkt uit woensdag gepubliceerd onderzoek van de Universiteit Utrecht in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Consumenten krijgen bij het afsluiten van een hypotheek weliswaar... lees verder ...

 

Geld voor koopsubsidie bijna op !

(Novum) - Huizenkopers die in aanmerking willen komen voor koopsubsidie, moeten er snel bij zijn. Rond half april is het geld op. Dat heeft het ministerie van VROM Dinsdag laten weten.

Eerder meldde het ministerie dat er tot eind mei geld zou zijn, maar... lees verder...

 

Renteservice.

U wilt de renteontwikkelingen bij uw bank/verzekeraar volgen?


Dat kan via renteservice van Hypotheek Advies Centrum. Zowel per post als per email. We hebben ruim 50 banken en verzekeraars in portefeuille. Waarschijnlijk ook uw bank/verzekeraar.Dan kan het enorm belangrijk zijn om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen!

Veel banken en verzekeraars kennen instaptarieven (voor nieuwe hypotheekklanten), budgettarieven (mindere voorwaarden) en verlengingstarieven (voor bestaande hypotheekklanten). Of hebben anderszins aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten. Weet u het allemaal nog? Weet u wel zeker dat u de juiste keuze maakt en het meest aantrekkelijke aanbod ontvangt?

Laat u door ons begeleiden en informeren. Deze service is niet gratis maar kan u wel veel geld besparen. Email service kost € 3,- per maand en schriftelijke renteservice € 6,- per maand. U ontvangt dan van elke rentewijziging van de bank/verzekeraar waar uw hypotheek loopt een bericht van ons met een advies/tip. Vaak met een respijttermijn waarbinnen u nog de oude tarieven (voor een eventuele stijging) krijgt. Wij krijgen meestal een aantal dagen vooraf bericht dat de rente gaat stijgen of dalen.


De renteservice staat open voor iedereen. Uw hypotheek hoeft niet via onze bemiddeling tot stand gekomen te zijn. Wij zullen wel uw huidige lening in kaart moeten brengen om u de juiste rentepercentages door te kunnen geven. Het verschil tussen bijvoorbeeld Nationale Hypotheek Garantie en een top-hypotheek kan wel 0,6% bedragen. Misschien kan de rente wel omlaag door de hogere WOZ-beschikking? Reken uw besparing maar eens uit!

Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan en hebben veelal de juiste keus op het juiste moment gemaakt.

Vraag naar de voorwaarden!