Hypotheekadvies voor de Achterhoek - Hypotheek Advies Centrum Winterswijk - Varsseveld

WINTERSWIJK


Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk

VARSSEVELD


Postbus 3
7100 AA Winterswijk
Telefoon : 0543 - 53 36 04
GSM : 0610 900 738
     
     
E-mail :
Internet : www.eddywenneker.nl
   
meer over RegioBank

Doe de hypotheektest
en ontdek of uw hypotheek nog wel bij u past.

 

Voordelen van het WOZ-krediet.

Als huiseigenaar heeft u begin dit jaar bericht gekregen over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. In de meeste gevallen ...
Lees verder over het woz krediet

Een huis kopen en wonen in de grensstreek in Duitsland

Maandelijkse lasten omlaag dankzij hypotheek.

Marco Luimes en zijn vriendin Rianne kochten hun bovenwoning in Aalten van De Woonplaats. Een slimme beslissing, want de woning verkeerde in goede staat en de maandelijkse lasten konden ineens flink omlaag. lees verder ...

de Woonplaats - partner van Hypotheek Advies Centrum

 


Hypotheek Advies Centrum is 100% onafhankelijk hypotheekadviseur

Onafhankelijke adviseur

 

Hypotheek Advies Centrum aangesloten bij AFM

Hoe staat het met uw kennis over financiële zaken.

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) biedt u verschillende informatie om uw kennis te toetsen en verbeteren, zoals:

Financiële-kennistest.
Test je kennis van lenen, hypotheken of beleggen.

 

AFM informatiefolders.

Wilt u meer weten voordat u belangrijke financiële beslissingen gaat nemen? Deze folders helpen u bij het maken van een verstandige keuze bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of het regelen van een pensioen.

Hypotheek Advies Centrum.

Hypotheek afsluiten ?

Voordat u een hypotheek afsluit, wilt u eerst een goed en onafhankelijk advies ontvangen. Toch? Dit betekent dat uw huisbank al afvalt. Onafhankelijkheid betekent namelijk vrij en ongebonden zijn. De hypotheekadviseur van uw huisbank is juist gebonden. Die heeft immers alleen de mogelijkheid u een hypotheek van de eigen werkgever aan te bieden. Maar waar moet u dan wel zijn?


Onafhankelijk hypotheekadvies.

Voor een écht onafhankelijk advies moet u bij een tussenpersoon zijn. Niet voor niets wordt een groot deel van alle hypotheken afgesloten via een tussenpersoon die is aangesloten bij een van de vele hypotheekadviesketens. De aangesloten afzonderlijke kantoren zijn zelfstandige ondernemingen die via een franchiseformule aan de keten verbonden zijn.


Misschien wel het grootste voordeel van ieder afzonderlijk kantoor is de gezamenlijke inkoop. Hierdoor kan dit kantoor voor u bij tientallen geldverstrekkers een lagere rente bedingen. U hebt er uiteraard baat bij als uw hypotheekadviseur met een groot aantal banken en verzekeraars zaken kan doen. U kunt dan via hem elke door u gewenste hypotheekvorm bij elke gewenste geldgever afsluiten.


Scherpe hypotheekofferte !

Het is zelfs mogelijk dat u langs deze weg een offerte van uw huisbank kunt krijgen die scherper is dan de offerte die u rechtstreeks van de bank ontving. Dit is mogelijk doordat hypotheekadviesketens speciale arrangementen met de grootbanken hebben afgesloten. Een aantal ketens brengt ook onder eigen label hypotheken op de markt. Zij hebben dan zelf voor u een product samengesteld met deels eigen voorwaarden. De kosten van deze gelabelde producten zijn doorgaans laag en daarmee beslist het overwegen waard.


Regiobank

Regiobank

Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

Wij zijn zelfstandig intermediair van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zakendoen hechten wij én RegioBank grote waarde!

 

U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht:

 

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en vertrouwde handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

 

Vanzelfsprekend zijn we u ook graag van dienst voor hypotheken en verzekeringen van andere banken.

 

Hypotheek Advies Centrum - Wie zijn wij?


Hypotheek Advies Centrum is onderdeel van een landelijk werkende organisatie met vestigingen door heel Nederland. Elke aangesloten vestiging kenmerkt zich door zelfstandig ondernemerschap, kennis en kunde en onafhankelijkheid. Hypotheek Advies Centrum doet zaken met de belangrijkste geldverstrekkers (banken en verzekeraars) in Nederland en is door haar omvang in staat u het voor uw specifieke situatie beste advies en de daarbij behorende oplossing te bieden. De advisering van Hypotheek Advies Centrum heeft betrekking op hypothecaire geldleningen eventueel in combinatie met de daarbij behorende verzekeringen in de breedste zin van het woord, als: schade- en levensverzekeringen, pensioenoplossingen en beleggingen.


Hypotheek Advies Centrum treedt op als intermediair tussen u en de betreffende bank en/of verzekeraar. De adviseur van Hypotheek Advies Centrum behartigt hierbij primair uw belangen door nauwkeurige selectie van aanbieders en het vergelijken van verschillende productoplossingen. Het advies zal altijd zijn gebaseerd op uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.


Dienstverlening.

Op de dienstverlening van Hypotheek Advies Centrum is de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair van toepassing. Op verzoek kunnen wij u de integrale tekst van deze code verstrekken.

 

De dienstverlening van ons kantoor valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wij zijn in het bezit van diverse vergunningen afgegeven door de toezichthouder AFM. (Autoriteit Financiële Markten) Wij staan geregistreerd onder vergunningnummer 12003356.
Vanaf 01 juli 2009 zijn wij verplicht een document over onze dienstverlening voorafgaand aan ons gesprek te overhandigen en met u door te nemen. Hier vindt u de inhoud van dat document: Dienstverleningsdocument .


Nationaal Woonpakket


Hypotheek Advies Centrum maakt bij het uitbrengen van een hypotheekadvies gebruik van het Nationaal Woonpakket. Met deze software worden aanbiedingen van vrijwel iedere bank of verzekeringsmaatschappij naast elkaar gezet. Dat geeft een breed en objectief inzicht in de te verwachten hypotheekkosten en bijkomende woonlasten.